SEO Barcelona

SEO, el posicionament natural

Segurament hauràs escoltat moltes vegades la paraula SEO quan es parla del posicionament web. Però, què és el SEO?

Les sigles SEO signifiquen “Search Engine Optimization” i responen a una sèrie de tècniques que s’utilitzen per a posicionar una pàgina web.
Està demostrat que quan busquem alguna cosa en Google, poques vegades consultem la segona pàgina de resultats. Normalment acudim als primers resultats que trobem en el llistat, per fiabilitat, per rapidesa…etc.

És per aquest motiu que ens interessa que la nostra pàgina web es mostri en aquests primers resultats de Google. Tenir una bona estratègia SEO a Barcelona garantirà que els potencials clients ens trobin a nosaltres abans que a la nostra competència.

Posicionament en Google

Posicionament natural o SEO

El posicionament natural o posicionament SEO és aquell que aconseguim en la nostra web sense pagar res a Google.

És bàsic que la web tingui una estructura clara, que el contingut de la mateixa respongui a cerques de clients….etc.

Aquest tipus de posicionament s’aconsegueix a poc a poc a mesura que els usuaris realitzen cerques i Google va mostrant la nostra web.

Posicionament SEM

El SEM és un posicionament de pagament a través de campanyes de Google Ads. Aquest tipus de campanyes de pagament funcionen a través d’un sistema de licitacions per termes de cerca.

Es realitzen diferents anuncis i es mostren en primeres posicions de Google quan els usuaris busquen una cosa relacionada. Si l’usuari fa “clic” sobre el nostre anunci, pagarem a Google la quantitat que hàgim estipulat per aquest terme de cerca.

LA TEVA WEB A PRIMERES POSICIONS?

Nosaltres sabem com aconseguir-ho, contacta ara amb nosaltres

Comença a posicionar el teu web!

Com optimitzar la web per a posicionar?

El treball d’optimització d’una web és lent i continuat; els resultats els podem començar a notar als 3 mesos aproximadament. Partim d’un disseny web i sobre aquest apliquem diferents tècniques SEO a Barcelona perquè la web li agradi a Google. Però, com es fa el posicionament SEO?

A continuació t’expliquem diverses accions a realitzar en la web entre els més de 211 requeriments de Google:

1 – Fer una llista de paraules clau

Llista de paraules clau per SEO

Un dels 211 factors a complir per a posicionar en Google és tenir en la web un contingut que respongui a les cerques dels clients. El “copywriter” haurà de fer un estudi de les paraules clau que s’utilitzen en el mercat i de les tendències d’aquestes. A partir d’aquestes realitzarà un contingut adequat a les cerques existents en l’actualitat.

2 – Redactar per a atreure als teus clients

Copywriting per SEO

El “copywriting” de la web ha de respondre a les cerques dels usuaris d’internet però ha de ser atractiu per als teus clients. És important que el contingut de la web tingui molta densitat de paraules clau, d’aquesta manera apareixerem en diferents cerques. No sabem quina terminologia utilitzarà l’usuari per cercar una cosa relacionada amb els nostres serveis o productes.

3 – Optimitzar els títols i etiquetes clau

Bàsic en SEO és que els títols i les etiquetes de la web responguin a cerques d’usuaris. Hem de “marcar” el nivell d’importància dels diferents títols perquè els “boots” de Google el puguin llegir amb facilitat. Si Google sap què oferim en la nostra web serà més fàcil que mostri la mateixa quan algú busqui una cosa relacionada.

4 – Enllaçar la teva pàgina amb la resta de la xarxa

Actualment Google premia que existeixin enllaços d’altres webs a la teva i és important que aquests vinguin de webs relacionades amb la teva activitat. El nombre d’enllaços al teu web és important: quantes més pàgines rellevants t’enllacin més notorietat guanyarà el teu web als ulls de Google. A l’igual succeeix amb els enllaços des de les Xarxes Socials a la teva pàgina web.

5 – Vigilar els aspectes tècnics de la web

Existeixen diversos aspectes tècnics importants a tenir en compte com la velocitat de la web (INDISPENSABLE), el tipus de codificació que utilitzis …etc Tingues en compte que cada vegada amb més freqüència els usuaris busquen a través de dispositius mòbils i volen resultats ràpids. Per a millorar l’experiència de l’usuari hem d’optimitzar la velocitat de càrrega de la web.

Necessito ajuda amb el SEO

SEO a Barcelona: posicionament en cercadors

El posicionament SEO a Barcelona serveix per a aparèixer en primeres posicions de diferents cercadors: Google, Bing… Actualment el cercador que més utilitzen els usuaris és Google, encara que no hem de perdre de vista a Bing.

Aquest nou cercador ve per defecte en ordinadors nous o amb els últims sistemes operatius i cada vegada ho utilitzen més usuaris. Bing també permet realitzar campanyes de pagament per a aparèixer en primers resultats (BingAds).

A COMOon oferim diferents serveis de posicionament SEO i SEM perquè el teu web es mostri en primers resultats de Google.

Som especialistes en Copywriting en clau SEO i disposem d’un equip tècnic expert en posicionament i al dia de les darreres actualitzacions. Posem a la teva disposició tot el nostre coneixement SEO perquè aconsegueixis més clients.

Contacta’ns ja! El nostre consultor SEO farà un estudi del teu web i t’oferirà la millor solució.

Posicionament SEO a Barcelona

Més clients amb un bon posicionament

Després de llegir tot segurament has entès que el posicionament web seo és bàsic per al teu negoci online. A través del màrqueting digital aconseguiràs més clients a què esperes per a contactar amb nosaltres?

    Informació protecció de dades de COMOon. Finalitats: Respondre a les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets en info@marketingdigitalcomoon.es . Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat i Avís Legal.

    Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat .