Cursos regulars de Màrqueting Digital amb COMOon

Formació i cursos de Màrqueting Digital

En COMOon realitzem cursos de Màrqueting Digital regularment. Els nostres cursos de màrqueting en línia són a mesura i especialment concebuts en funció de les necessitats dels nostres clients.
Aprèn fàcilment amb la nostra formació de màrqueting digital a mesura mentre apliques casos reals de la teva empresa.

La nostra formació de màrqueting digital està ideada perquè qualsevol persona pugui comprendre i utilitzar les tècniques i eines dels nostres cursos. A més no importa el nivell de màrqueting digital que tinguis ni l’experiència.

Adaptem els temaris a la realitat de cada sector o activitat pel que són aplicables des del primer moment.

És molt important que controlis el teu negoci en el món en línia perquè podràs treure-li major rendiment. Segurament estàs desaprofitant oportunitats molt bones en el teu negoci degut a no conèixer tot el potencial que t’ofereix el món en línia.

Formació de Màrqueting Digital amb COMOon Barcelona
Identifica les teves fortaleses amb formació en Màrqueting En línia

Oferta de cursos de Màrqueting Digital

En COMOon t’ensenyarem tot el que necessitis per a maximitzar el retorn de les teves accions en internet. També t’ensenyarem a optimitzar aquelles accions que funcionin enfront d’aquelles que no siguin tan bones.

Actualment estem oferint els següents cursos de formació en Màrqueting Digital, però també podem crear cursos a mesura:

Professors especialistes en Màrqueting

En COMOon oferim cursos de formació de màrqueting digital de la mà de formadors especialistes i amb àmplia experiència en el Màrqueting Digital.

Els nostres formadors són partners dels principals canals de difusió i ofereixen les últimes novetats de cada plataforma.

Professors especialitzats en COMOon
Cursos de Màrqueting a mesura en COMOon

Cursos de Màrqueting Digital a mesura

Preparem cursos de Marketin En línia a mesura i adaptem a la realitat del negoci amb el qual estem treballant.

Aquests cursos de màrqueting digital els realitzem amb casos reals del moment de l’empresa i apliquem les últimes tècniques existents. Sempre estem a l’última!

Des del primer moment del curs realitzarem una formació pràctica per a generar negoci.

Formació de Màrqueting online “in company”

Amb la finalitat de no interferir en el dia a dia dels treballadors de les empreses a les quals oferim els nostres cursos de formació en màrqueting digital, oferim la possibilitat de desplaçar-nos a l’empresa i realitzar els cursos “in company”

Sol·licita informació dels nostres cursos de Màrqueting Digital!

    Informació protecció de dades de COMOon. Finalitats: Respondre a les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets en info@marketingdigitalcomoon.es . Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat i Avís Legal.

    Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat .

    Informació de cursos de màrqueting a Barcelona en COMOon