Gestió professional de les xarxes socials amb COMOon

Gestió de Xarxes socials per a empreses

Les xarxes socials s’han convertit en plataformes on trobar al teu públic objectiu. Una correcta gestió de xarxes socials professional et generarà oportunitats de negoci. A l’hora de mostrar la teva empresa en internet la utilització de la xarxa social és clau. A través d’ella podràs difondre la teva marca, serveis, productes i fins i tot la teva reputació en línia.

Actualment existeixen diferents xarxes socials que agrupen persones per interessos o afinitats. Conèixer a aquests usuaris i les seves preferències i també l’ús que realitzen de les xarxes és una de les estratègies del Màrqueting digital.

A més, aquestes plataformes ens permeten gestionar publicitat segmentada i orientada a uns certs grups de persones. La gestió de xarxes socials ha de ser diferent en cada plataforma segons el llenguatge i característiques d’aquest.

Perfils socials preferits

Creació i gestió de xarxes socials

Els perfils de xarxes socials per a empreses es creen en funció del tipus d’empresa i els serveis i/o productes que ofereixi.

Existeixen plataformes com Facebook que ofereix diferents solucions de plantilla en funció de les necessitats del negoci.

Gestió de xarxes socials per a empreses

El gestor de xarxes socials de COMOon realitzarà una gestió continuada de les xarxes realitzant diferents tipus de publicacions:

Publicacions de Brànding o imatge de marca on donar a conèixer el potencial de l’empresa.
Peces comercials que atreguin a l’usuari cap als nostres productes o serveis.
– Interacció amb l’usuari per a conèixer-lo millor a través d’enquestes, sortejos…etc
Actualització del perfil professional continuat en funció de la temporalitat de venda, les necessitats de l’empresa…etc

El nostre expert en gestió de xarxes socials per a empreses t’oferirà un calendari de publicacions. En aquest quedaran definides les diferents publicacions a realitzar.

I finalment, la gestió de xarxes socials per a empreses inclou la interpretació d’estadístiques dels resultats. La possibilitat de conèixer la satisfacció de l’usuari en xarxes socials ens permet enfocar cada vegada millor la nostra estratègia de màrqueting digital.

Gestiona les xarxes socials del teu negoci amb COMOon

Màrqueting en xarxes socials

El màrqueting en xarxes socials es refereix a aquelles accions que es realitzen a través d’aquestes per a promoure una marca.

El “engagement” de les xarxes socials avui dia també és un fet que no podem obviar en fer una estratègia de comunicació. Les xarxes socials faciliten la interacció de la marca amb el seu públic objectiu d’una manera personalitzada, més dinàmica i fins i tot divertida.

Una nova manera d’arribar al teu client potencial adaptada a les noves tecnologies i necessitats del propi mercat. El Mitjà social màrqueting abasta des de la generació de continguts per a blogs fins a la inserció de vídeos corporatius en YouTube.

Qualsevol acció que es realitzi en xarxes socials amb l’objectiu de donar a conèixer la marca és considerada com a mitjà social màrqueting.

Empreses que gestionen xarxes socials

Actualment existeixen moltes empreses que gestionen xarxes socials, però has d’assegurar-te que siguin especialistes en Màrqueting Digital. Només si coneix les tècniques de màrqueting en línia més avançades podrà oferir-te un retorn a la teva mesura.

En COMOon estem especialitzats en la gestió de xarxes socials per a Pimes i a més realitzem formacions in Company. Els nostres coneixements de màrqueting en línia ens permeten crear una estratègia entorn de les xarxes socials que acosti al nostre client al seu públic objectiu.

La publicació continuada de la marca, els productes i les promocions en Facebook i Instagram són algunes de les estratègies utilitzades per les empreses. Aquesta transparència de la marca en xarxes socials provoca que l’usuari confiï i tingui més present la marca o productes que es comercialitzen.

Cada vegada més prop del teu client potencial!

SMO: Social Media Optimization amb COMOon

La importància del community Manager

La importància del Community manager en les teves xarxes

Cada vegada amb més freqüència s’escolta aquest concepte, però realment és necessària la figura del community manager per a empresa? Absolutament sí.

La gestió de les xarxes socials per a empreses ha de ser professional, personalitzada i utilitzant continguts originals. El community manager t’aportarà professionalitat a les comunicacions de la teva marca i a més sabrà interpretar les estadístiques derivades.

Com a resultat de les mateixes et proposarà diferents estratègies per a aconseguir els teus objectius en xarxes socials.

En COMOon t’oferim el millor servei de gestió de xarxes socials per a empreses amb professionals del màrqueting digital. Contacta amb nosaltres!

La gestió de xarxes socials

Gestiona professionalment les teves xarxes socials amb COMOon

En primer lloc: el nostre Mitjà social Manager realitzarà un estudi de la teva empremta digital i crearà una estratègia a la teva mesura.

Després d’aquest et plantejarà les diferents opcions de publicació en plataformes afins al teu negoci.

I finalment realitzarà la publicació de contingut en les diferents plataformes de xarxes socials.

La gestió de Facebook, per exemple, ha de realitzar-se abastant des de la imatge de marca fins a la promoció d’un producte. En aquesta gestió sempre tindrem en compte la segmentació del nostre públic objectiu, la freqüència, els horaris…etc

No esperis més! Contacta amb nosaltres ara!

Més informació sobre Community management

En conclusió: ha arribat el moment! Potència la teva marca a través de les xarxes socials i et sorprendràs del poder d’aquestes. Emplena el següent formulari i et realitzarem un pressupost sense compromís perquè puguis valorar-ho.

No et penediràs!

    Informació protecció de dades de COMOon. Finalitats: Respondre a les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets en info@marketingdigitalcomoon.es . Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat i Avís Legal.

    Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat .

    Aconseguir clients a través de les xarxes socials de la mà de COMOon