Pàgina web

El disseny web és un dels serveis que oferim en COMOon, agència de màrqueting digital a Barcelona.

Actualment l’accés a internet i les noves tecnologies han propiciat que s’obri un nou espai d’interacció d’usuaris. Aquest espai s’ha convertit en una oportunitat de creixement per a empreses i negocis, un nou nínxol de mercat.

Per a poder optar a accedir a aquest nou nínxol de mercat és bàsic i primordial tenir una pàgina web.

Que és una pàgina web?

Avui dia tots els negocis han de tenir un lloc web on exposar els seus serveis i/o productes, donar-se a conèixer i realitzar transaccions amb clients.

El disseny web d’empresa ha de ser fidel reflex de la mateixa i transmetre amb claredat el missatge que volem enviar als nostres clients potencials.

Segons el tipus d’empresa i/o negoci i objectiu de la mateixa s’utilitzarà un tipus o un altre de programació web. Si l’empresa vol donar-se a conèixer i mostrar el seu potencial en internet desenvoluparem una web corporativa on explicarem els valors afegits que oferim.

No obstant això, si l’empresa vol vendre productes o serveis en la xarxa, dissenyarem una botiga online o e-commerce on es puguin realitzar les transaccions.

Disseny de pàgines web a Barcelona

¿NECESSITES UNA WEB?

Contacta amb nosaltres i realitzarem un pressupost sense compromís.

Demana pressupost ara!

Tipus de Disseny web

En funció del tipus de negoci que tinguis i els objectius marcats, el nostre dissenyador web et recomanarà el disseny web apropiat per a tu. La programació i desenvolupament web de la pàgina ha de ser conforme a les necessitats de l’empresa per a poder aconseguir els objectius fixats.
En COMOon treballem dos tipus de pàgines web: la web corporativa i la botiga online o E-commerce.

Web corporativa

Disseny de Web corporativa

La web corporativa o explicativa de l’empresa és aquella en la qual mostrem la nostra empresa i els serveis que oferim. Pot tenir tants apartats com vulguem per a mostrar diferents seccions. A l’hora de desenvolupar la web tindrem molt en compte l’estructura de la mateixa abans de fer-la:

En primer lloc decidirem com serà l’arbre web de la nostra pàgina en funció de la quantitat de pàgines que vulguem que tingui.

En segon lloc definirem les Keywords tenint en compte les cerques dels usuaris. Una vegada ja tenim clar el tema de la secció, desenvoluparem el text en clau SEO.

En tercer i últim lloc realitzarem el disseny de la web incorporant els textos i el material audiovisual que tinguem. És molt important mostrar el màxim d’informació possible en la web.

Normalment utilitzem tecnologia WordPress per a aquesta mena de web.

Necessito una web corporativa

Botiga online

Disseny de botiga online

Aquells negocis que promocionen productes a través d’internet utilitzen la botiga online o E-commerce.

Aquesta pàgina web està especialment dissenyada per a mostrar els productes i les característiques d’aquests. És una plataforma que permet comprar directament realitzant el pagament en línia, gestionar l’enviament de la comanda…etc

Segons el volum de productes a mostrar en la pàgina el nostre especialista web et recomanarà l’una o l’altra plataforma.

En la majoria dels casos, quan hi ha pocs productes que mostrar, es poden generar els mateixos manualment. Però quan la quantitat dels productes és alta recomanarem un arxiu de pujada automàtic.

Normalment treballem els e-commerce amb tecnologia de Prestashop o Woocommerce.

Vull fer un comerç online

Creació de pàgines web i disseny web

En COMOon estem especialitzats en la creació de pàgines web amb estructura SEO per a posicionar millor en cercadors. Sabem com fer una pàgina web que sigui atractiva per a l’usuari i que mostri la realitat del teu negoci.

A l’hora de crear web primer coneixem la teva empresa i els serveis que vols promocionar en internet. També fem un estudi de mercat de la competència per a conèixer el mercat.

Amb aquestes dades i les tendències del mercat, realitzem el disseny web en Wordpress. L’experiència ens ha demostrat que aquesta tecnologia és de les millors del mercat i a més de fàcil maneig per part del propietari.

WordPress utilitza el llenguatge de programació HTML que permet realitzar dissenys atractius i incloure etiquetes i elements especials.

Disseny de pàgines web

La majoria de les persones que necessiten fer una pàgina web pensen en primer lloc en el disseny d’aquesta. El disseny de la web és important de cara a transmetre als usuaris la realitat del nostre negoci.

Realitzar un disseny massa “recarregat” per exemple, pot crear l’efecte contrari a l’esperat: que sigui poc usable.
La usabilitat d’una pàgina web és la facilitat amb la qual els usuaris troben la informació que busquen en ella. Si el disseny és massa carregat serà difícil que l’usuari trobi entra tanta informació allò que cerca.

El disseny d’una web ha de ser net, clar, amb la informació estructurada i de fàcil accés. També és important la tipografia que utilitzem, els colors corporatius, la qualitat de les imatges…etc

Consulta amb nosaltres quin és el disseny que més et convé per al teu negoci online!

Posicionament web

Aquesta és la part més important de l’èxit d’una web: que aparegui en primeres posicions dels cercadors quan un usuari busqui una cosa relacionada.

En l’actualitat els usuaris d’internet consulten la primera pàgina de resultats de Google, pràcticament ningú passa a la segona.

Sabent això, ens interessa que la nostra web aparegui en aquesta primera pàgina. Però no sols això, ens interessa que aparegui en primeres posicions dels resultats per a tenir més possibilitats.

En COMOon realitzem web amb estructura SEO i utilitzem les últimes tècniques de posicionament natural. Som experts en campanyes d’Adwords i coneixem a la perfecció el mercat d’internet.

Truca’ns i comentem!

UNA WEB EN PRIMERES POSICIONS?

Contacta ara perquè fem un estudi previ.

Contacta per a estudi!

Posicionament en cercadors

Un dels serveis més demandats de l’agència és el posicionament en cercadors. Qui no voldria que el seu web aparegués la primera?

Podem aparèixer en primeres posicions de Google de dues maneres:

. Mitjançant anuncis de pagament en primeres posicions (Google Adwords)
. Per posicionament natural o orgànic de la web

A l’hora de desenvolupar una web és bàsic pensar en el posicionament web seo.

En COMOon el desenvolupament web que realitzem sempre és a partir d’una estructura pensada en clau SEO per a posicionar. El programador web desenvolupa la web complint el màxim de factors de posicionament possible (etiquetes, enllaços…etc). Però el posicionament en cercadors no és una fórmula matemàtica: es calcula que existeixen més de 211 factors que influeixen en el posicionament en Google.

Els nostres serveis web compleixen el màxim dels factors possibles; d’aquesta manera tenim més “punts” de cara a Google.

Crear pàgina web professional

Si estàs buscant una empresa de disseny web Barcelona som la teva millor opció. Amb nosaltres tindràs una web que reflectirà la realitat de la teva empresa, serà fàcil d’usar i et generarà negoci.

El preu de la pàgina web el tries tu en funció del nombre de seccions o pàgines que tingui la teva pàgina web. Prepararem un pressupost de pàgina web a la teva mesura i a més t’oferirem facilitats de pagament. Envia’ns un mail ara!

T’hem convençut? ;) Doncs contacta ara amb nosaltres!

    Informació protecció de dades de COMOon. Finalitats: Respondre a les teves sol·licituds i remetre't informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les teves dades i altres drets en info@marketingdigitalcomoon.es . Informació Addicional: Pots ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat i Avís Legal.

    Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat .

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat .